Ambassadeurs

Een ambassadeur is een betrokken professional, die gelooft dat kennisdelen gelijk staat aan samen beter worden en die de ambitie koestert om beheer verder te professionaliseren, samen met anderen die actief met assetmanagement bezig zijn.
 
Scroll naar beneden en maak kennis met de huidige ambassadeurs van iAMPro. Wil je ook ambassadeur worden in het kader van assetmanagement en iAMPro?
Meld je aan als ambassadeur.

Ontmoet onze ambassadeursMarco_Berkhout2.png
Naam: Marco Berkhout
Organisatie: Provincie Noord-Holland
Omschrijving: Het kennisportaal iAMPro kan overheden en marktpartijen helpen kennis op te doen over hoe op een transparante wijze invulling kan worden geven aan het beheren, onderhouden en bouwen van infrastructuur. Belangrijkste uitgangspunt voor iAMPro is niet zozeer wat er moet gebeuren, maar hoe je het aan kunt pakken. Het proces model binnen iAMPro is gebaseerd op de ISO 55000 en biedt hiervoor een systematisch totaal overzicht.  Door met elkaar kennis te delen kunnen overheid en markt zich snel en efficiënt professionaliseren op het gebied van assetmanagement.

Donald_Bezemer2.png
Naam: Donald Bezemer
Organisatie: Don-bureau
Omschrijving: Met enkele zeer enthousiaste partners als Marco Berkhout, Rinus Kuijper, Jeroen van Herwaarden, Peter Vriends en Ton Hesselmans hebben we met elkaar product in ontwikkeling dat kan gaan groeien naar nationale en mogelijk internationale vormen.

Henri_Bijkerk2.png
Naam: Henri Bijkerk
Organisatie: Provincie Overijssel
Omschrijving: Gebruik maken van iAMPro betekent halen en brengen van kennis, informatie én voorbeelden uit de praktijk op het gebied van het managen van assets én hoe aan alle activiteiten daarbij op samenhangende wijze invulling  kan worden gegeven. In iAMPro komt alles bij elkaar in de hele cirkel van plan, do, check, act oftewel alle activiteiten die voorkomen in de hele levenscyclus van een asset. Het is een platform dat een handreiking geeft om écht aan de slag te kunnen gaan met (onderdelen van) assetmanagement  en zo voor de eigen organisatie structuur en samenhang te brengen in alle activiteiten op gebied van beheer en onderhoud.

Bouke-de-jong2.png
Naam: Bouke de Jong
Organisatie: Intercontracting
 

Briandejong2-(1).png
Naam: Brian de Jong
Organisatie: Noorderzijlvest


mariet-de-ruiter2.png
Naam: Mariet de Ruiter
Organisatie: Provincie Overijssel


Jarno-Deen2.png
Naam: Jarno Deen
Organisatie: Hoogheemraadschap van Rijnland
Omschrijving: Ik ben met veel plezier Assetmanager bij het Hoogheemraadschap van Rijnland waar ik verantwoordelijk ben voor het watersysteem inclusief de keringen. Ik zie IAMPRO als een belangrijk middel om kennis over assetmanagement, tools en ervaringen te delen maar vooral om mensen met elkaar in verbinding met elkaar te brengen. Want persoonlijk contact is wat mij betreft altijd het meest waardevol.


ArjanHaak2-(1).png
Naam: Arjan Haak
Organisatie: Movares
Omschrijving: Het maakt niet uit welke Assets in beheer zijn, de prestatie moet aansluiten bij je doelstellingen en de inspanningen moeten  een efficiënte bijdrage leveren aan de prestatie. Evaluatie, verbeteren, implementeren en een verbeterde prestatie ervaren is de route die in iAMPro aan bod komt. Dit platform is een verrijking voor iedere  eigenaar en beheerder. Gezamenlijk ervaren we steeds vaker een verbeterde prestatie. Ik draag graag bij aan die  verbeterde ervaringen. 


Hein2.png
Naam: Hein den Hartog
Organisatie: Gemeente Haarlem
Omschrijving: Zelf ben ik erg betrokken bij de openbare ruimte, dat stukje Nederland dat we allemaal mogen gebruiken, ook van mogen genieten en trots op mogen zijn. Als beheerder schept dat besef ook verplichtingen.

ChrisHendriks2.png
Naam: Chris Hendriks
Organisatie: Gemeente Nijmegen


AvatarMan-(1).png
Naam: Wim Koops


RinusKuijper2.png
Naam: Rinus Kuijper
Organisatie: Provincie Gelderland
Omschrijving: Ons kennisportaal is straks DE plek waar infrabeheerders (markt en overheden) terecht kunnen wanneer ze iets willen weten over assetmanagement. In iAMPro bundelen, borgen en stellen we kennis overzichtelijk beschikbaar. Er wordt meer antwoord gegeven op de vraag HOE je assetmanagement dan WAT assetmanagement is.

FrankMaurits2.png
​Naam: Frank Maurits
Organisatie: Gemeente Alphen aan de Rijn
Omschrijving: Ik ben nieuwsgierig, eerlijk en open in het samen bereiken van duurzame doelen in de openbare ruimte. Assetmanagement (ISO 55000) geeft organisaties handvatten om helder inzicht te creëren. We sturen transparant op de doelen van de organisatie en presenteren onze resultaten helder aan de klant. Samen van eiland naar 'wijland'!


AvatarMan-(6).png
Naam: ​Simon MegensKasper-Nipius-2.png
Naam: Kasper Nipius
Organisatie: Afdelingshoofd Onderhoud & Techniek bij Waterschap Brabantse Delta
Omschrijving: Wat is het mooi om te werken aan een duurzame en prettige leefomgeving, die bovendien veilig en gezond is en droog blijft. Daarvoor is veel slimme techniek en mensbrein nodig. Mijn bedrijfskundige en mensgerichte insteek dragen bij aan het mobiliseren, ontwikkelen en beschikbaar houden van technisch vernuft en passende vaardigheden. "Samen kom je verder." Ik heb ervaring opgedaan in de aannemerij, de zorgsector en bij de overheid. Informatiemanagement wordt steeds belangrijker. Naast mijn werk, wil ik bestuurlijk actief zijn om ook op die manier een steentje bij te dragen.

JelleRingers2.png
Naam: Jelle Ringers
Organisatie: Gemeente Haarlem


AvatarMan-(4).png
Naam: Theo Santegoets
Organisatie: Gemeente Dordrecht


JustinSap2.png
Naam: Justin Sap
Organisatie: Witteveen+Bos

AvatarMan-(3).png
Naam: Jasper Schavemaker
Organisatie: Rijkswaterstaat


PietSmid2.png
Naam: Piet Smid
Organisatie: Gemeente Súdwest-Fryslân
Omschrijving: Ik vind het leuk om samen met een groep mensen een gemeenschapelijk doel te bereiken. Assetmanagement is voor mij integraal denken en samenwerken met meerdere partijen. Niets is leuker dan door elkaar aan te vullen tot een resultaat te komen.


KlaasSnoeij2.png
Naam: Klaas Snoeij
Organisatie: Gemeente Rotterdam
Omschrijving: Bij de gemeente Rotterdam hou ik me bezig met de ontwikkeling en implementatie van assetmanagement voor de openbare ruimte. Ik doe dit samen met twee collega's.


AvatarVrouw-(1).png
Naam: Marieke van Bemden


ToinevanDartel2.png
Naam: Toine van Dartel
Organisatie: Waterschap de Dommel
Omschrijving: Als procesmanager onderhoud van Waterschap de Dommel ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud aan de rioolwaterzuiveringen, slibverwerkingsinstallaties, transportstelsels en peilregulerende kunstwerken. Dit doe ik door de medewerkers uit te dagen om prestaties te halen in de omgeving waarin we werken.

TheusvdBroek2.png
Naam: Theus van den Broek
Organisatie: Antea Group
Omschrijving: ‘Logic gets you from A to B, imagination brings you everywhere’

RikvdSnel2.png
Naam: Rik van der Snel
Organisatie: Gemeente Almelo
 

Luut2.png
Naam: Luut van Hoogevest
Organisatie: Sweco NederlandAvatarMan-(2).png
Naam: Wouter van Vuuren
Organisatie: Waterschap Rivierenland


EricVoost2.png
Naam: Eric Voost
Organisatie: Waternet


MarkZandvoort2.png
Naam: Mark Zandvoort
Organisatie: Tauw
 
© Copyright 2018 iAMPro - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden - Beheerd door
Scroll naar boven