Kennis

Op deze pagina vind je uitgebreide kennis over de verschillende facetten van assetmanagement. Onder elk hoofdthema vind je meerdere onderdelen. Deze zijn te bezoeken via het menu links op de pagina.

Ga direct naar:
  1. Wat is assetmanagement
  2. Processtappen
  3. Thema's
  4. Assetmanagement taken
  5. Domeinen

 


Meer kennis

Kennismodule Assetmanagement

Hoe behoud je overzicht als Beheerder Openbare Ruimte en kun je maatschappelijke waarde blijven creëren? Dankzij Assetmanagement. Assetmanagement geeft sturing aan de gehele levenscyclus van kapitaalgoederen (middelen, processen en mensen), de assets in jouw gemeente.

E-learning module: Assetmanagement

Assetmanagement helpt overheden en de hen omringende partijen bij het professioneel beheren van de openbare ruimte en infrastructuur. Met deze e-learningmodule krijgt u eenvoudig en snel een beeld van wat de werkwijze assetmanagement inhoudt en wat het oplevert.

Kennismodule Beheersystematiek Openbare Ruimte

De Beheersystematiek Openbare Ruimte zit in de Kennismodule Assetmanagement, maar is ook apart gepubliceerd als kennismodule. Het helpt jou als beheerder in 6 processtappen de complexiteit van integraal werken te managen.
                                        
 

Postbachelor Assetmanagement

Maatschappelijke ontwikkelingen en de komst van nieuwe normen stellen eisen aan de organisatie, haar processen en de mensen, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van assets. Dat is de reden dat Avans+ en CROW de handen in elkaar geslagen hebben om de Postbachelor Assetmanagement voor de Openbare Ruimte te ontwikkelen.
Scroll naar boven