Wat vinden jullie van de nieuwe versie van iAMPro

Ambassadeur
Er is veel veranderd en is goed om te weten of het de gebruikers bevalt. Commentaar is welkom

Reacties

Hoi Ton, ik ben er wel over te spreken; werkt lekker snel! Nog wat kleine zaken hier en daar maar die zijn bekend en wordt aan gewerkt. Al met al, zeker positief! Wat vind je er zelf van?
Beste Ton en niet te vergeten alle anderen die een bijdrage hebben geleverd, mijn complimenten! Ziet er mooi en bruikbaar uit en ik zal er binnen mijn organisatie de nodige aandacht aan geven.
Ambassadeur
Ton, mijn complimenten! Ik denk echt dat we met dit nieuwe portaal nog beter aansluiten op de beleving van bestuurders en beheerders van verschillende domeinen. Uiteindelijk draait assetmanagement om het samen transparant en helder in beeld brengen van en sturen op de prestaties, kosten en risico''s van ons kapitaal in het openbaar gebied. We hebben iedereen nodig voor de balans tussen gebruik, inrichting en onderhoud. Ten slotte heeft openbare ruimte waarde, wordt gewaardeerd en is waardevol!
Ambassadeur
De nieuwe site ziet er uitnodigend uit. Ik ben benieuwd of het gebruik gaat stijgen. Ik ga in ieder geval mijn omgeving weer verleiden om naar de vernieuwde site te kijken.
Een frisse look en een prettige werking. Het is handig om vragen te kunnen koppelen aan één thema of meerdere thema's, direct of achteraf. Er staat heel veel nuttige informatie online. Dat verdient het om gepromoot te worden!
Complimenten, een overzichtelijke website en een mooi platform voor gebruikers om (praktijk)ervaringen en voorbeelden rondom assetmanagement te delen met elkaar.
Terug naar 'Forum'
Submenu openen

Wat vinden jullie van de nieuwe versie van iAMPro

No data found
Scroll naar boven