Bouwwerk informatiemanagement

Team Bouwwerk Informatiemanagement (BIM) ondersteunt gemeenten, waterschappen en provincies bij hun digitale transformatie. Doel is betere informatie-uitwisseling tussen partijen die samenwerken aan het bouwen, beheren, verbeteren en beëindigen van assets in de openbare ruimte en infrastructuur. BIM biedt uitkomst bij meerjarig onderhoud, de energietransitie en circulair werken en duurzaamheid.

Direct naar:


Over team BIM

Hoe kunnen gemeenten, waterschappen en provincies beter onderling en met opdrachtnemers digitale informatie met elkaar uitwisselen over bouwwerken? Die vraag houdt ons bezig. Slim omgaan met data, dat is het waar het om draait. Eenmalig inwinnen, eenduidig vastleggen en meervoudig gebruik van data is het uitgangspunt. Wij helpen je graag verder met de digitale transformatie van je organisatie.


Advies en productmanagement COINS en VISI

CROW ondersteunt BIM Loket bij het beheer van de open standaarden VISI en COINS. Wij zorgen ervoor dat de standaarden open beheerd worden. Dit betekent dat we regelmatig eindgebruikers en softwareleveranciers, via bijeenkomsten of individueel, oproepen om hun wensen voor de standaarden in te brengen.

CROW begeleidt de beheerorganisatie om de wensen en belangen open en transparant af te wegen bij beslissingen over de doorontwikkeling van de standaarden. De standaarden van BIM Loket bieden de algemene basis voor uitwisselen van informatie. De BIM-producten van CROW sluiten hierop aan.

Contact

Heb je vragen voor het Bouwwerk Informatiemanagementteam van CROW? Neem dan contact op met:
Elisabeth Klören - elisabeth.kloren@crow.nl
Jan-Pieter Eelands - jan-pieter.eelants@crow.nl
Lotte Bekendam - lotte.bekendam@crow.nl
 
Scroll naar boven