Zelf actief

Hoe meer mensen gebruikmaken van iAMPro én eraan bijdragen, hoe groter het effect en het succes van het kennisportaal. Het geven van feedback, het stellen en beantwoorden van vragen en het aanleveren van content gaan eenvoudig. En iedereen kan meedoen!

Elke assetmanagement-professional kan op zijn eigen manier deelnemen aan iAMPro en eraan bijdragen. Ook jij!

Persoonlijk account

Met een eigen iAMPro-account blijf je geïnformeerd over je persoonlijke interessegebieden binnen assetmanagement. Geef aan wat je interessegebieden binnen assetmanagement zijn, door pagina's op iAMPro als favoriet te markeren. Dit doe je door het sterretje rechtsbovenin een pagina aan te klikken. Je ziet dit terug in je persoonlijke account onder 'Mijn Favorieten'. Je wordt dan, voor die favorieten, via e-mail op de hoogte gehouden van:

  • het laatste nieuws;
  • updates;
  • de laatst gestelde vragen van andere professionals;
  • de beste antwoorden.

Feedback geven

Opmerkingen en suggesties om iAMPro te verbeteren, zijn bijzonder welkom. Aan de hand daarvan kunnen we het kennisportaal namelijk steeds beter laten aansluiten bij jouw professionele wensen en behoeften. Denk je dat je nuttige reacties of andere toevoegingen kunt leveren? Klik dan in iAMPro op de feedbackknop, bovenaan de pagina, en volg de instructies. We zijn erg benieuwd naar je reacties.

Vragen en antwoorden

Professionals worden sterker met elkaar verbonden door actief bij te dragen aan iAMPro. Het kennisportaal biedt de mogelijkheid onderling vragen te stellen en te beantwoorden. De vraagsteller kan de antwoorden waarderen door het toekennen van punten. Zo wordt duidelijk wat professionals als beste antwoord ervaren en wie dat heeft gegeven.

Content aanleveren

Tot slot kun je zelf content aanleveren voor iAMPro. In dit portaal kan iedereen auteur zijn. Dus ook jij!

Rechtstreeks aanleveren gaat als volgt. Ga naar het onderdeel (bijvoorbeeld een processtap of een thema) waar de content volgens jou het best bij aansluit. Klik dan op het icoontje '+' en volg de instructies op die vervolgens verschijnen.

Natuurlijk kun je ook eerst contact opnemen met CROW. Bijvoorbeeld als je niet zeker weet of de content die je op het oog hebt, werkelijk geschikt is. Of als je niet weet bij welk onderdeel deze het best geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk dat je weet waar interessante content te vinden is, maar dat je daar zelf niet over kunt beschikken. Stuur in dit soort gevallen een mail naar iampro@crow.nl. In overleg wordt dan de beste oplossing gezocht.

Voordat content op iAMPro wordt gepubliceerd, toetst een groep professionals of het onderwerp voldoende relevant en toepasbaar is voor de diverse typen organisaties. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de voortgang.

 

Scroll naar boven