Bijeenkomst Assetmanagement - Houding en gedrag

CROW organiseert 30 mei een bijeenkomst waarbij houding en gedrag centraal staat binnen een veranderende organisatie door een andere manier van beheer. Ook op zoek naar ervaringen van anderen hoe je houding en gedrag verandert? Kom op 30 mei naar Ede en praat mee.

We krijgen er allemaal mee te maken: grote delen van de openbare ruimte zijn de komende jaren aan vervanging toe. Maar hoe houd je in een tijd van krimpende budgetten de openbare ruimte leefbaar, veilig en aantrekkelijk? Dat vraagt om het nog verder professionaliseren van het beheer, rekening houdend met de toekomst en nog meer afweging tussen, kosten, prestaties en risico’s, oftewel assetmanagement. De veranderingen in het beheer van openbare ruimte vraagt om andere competenties. Niet alleen van jou als beheerder, maar van de hele organisatie.

Medewerkers moeten wel mee veranderen en dat vraagt om het aanpassen van houding en gedrag van iedereen. Maar houding en gedrag is lastig aan te passen. Hoe pak je dat aan? Hoe krijg je je collega’s mee? Welke ruimte geef je elkaar en welke afspraken maak je? En hoe spreek je elkaar aan? En wat kun je vooral zelf doen, want een betere wereld begint bij jezelf, toch? ‘Gelukkig’ zijn dit vragen en problemen die bij veel organisaties spelen en zijn er diverse ervaringen. Ervaringen delen en tips verzamelen kunnen jezelf en je collega’s helpen bij verandering van houding en gedrag bij een verandertraject. Zelf aanwezig zijn op 30 mei bij de bijeenkomst ‘assetmanagement-houding en gedrag’?

Klik hier en lees meer over deze thema bijeenkomst. Deelname is gratis, dus meld je nu aan!

Scroll naar boven