CROW Infradagen 2020: call for abstracts

Volgend jaar is het weer zover! Op woensdag 24 juni en donderdag 25 juni 2020 is er een nieuwe editie van de CROW Infradagen.

Hét evenement waarbij deskundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis delen en leren van elkaars ervaringen.

De infradagen is het evenement waarbij jezelf meebepaalt wat het programma wordt. Bouw ook mee aan infrastructureel Nederland. Meld jouw onderwerp samen met een samenvatting van maximaal een half A4’tje (abstract) uiterlijk vrijdag 21 juni aan.

Onderwerpen voor abstracts

Voor het inhoudelijk programma zijn wij op zoek naar interessante bijdragen. Wil je een bijdrage (aan)leveren?

Het programma van de CROW Infradagen richt zich op ontwerp, aanleg en beheer van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur (wegen, civiele kunstwerken en kabels- en leidingen). Denk bijvoorbeeld aan geotechniek, asfaltverharding, betonverharding, betonconstructies en waterbouwkundige constructies. De gevraagde bijdragen sluiten aan bij onderwerpen als:
  • materialen (asfalt, beton, elementen, funderingen)
  • methoden voor ontwerp
  • beheer en onderhoud
  • aanlegtechnieken
  • proeven en monitoring
  • duurzaamheid
  • en meer.
Wij zijn vooral op zoek naar bijdragen die gaan over nieuwe ontwikkelingen of resultaten van onderzoeken.

Naast technische onderwerpen is er tijdens de infradagen ook aandacht voor meer beleidsgerelateerde onderwerpen, zoals professionalisering van de wegenbouw, milieu, duurzaam aanbesteden en contracteren, risicomanagement, projectbeheersing en kwaliteitsborging, versobering en professionalisering van beheer, duurzaamheid, praktijkcases, uitvoeringservaringen met contracten en aanbestedingen (RAW, UAVgc, Systems Engineering).

Abstract indienen

Scroll naar boven