'Met andere ogen' kijken naar de Toekomst van Beheer

In de Kunstlinie Almere Flevoland wordt donderdag 22 november het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) gehouden. Het NCBOR is de jaarlijkse kennis- en ontmoetingsplek voor beheerders en adviseurs van de openbare ruimte.

Gastgemeente Almere en alle andere steden in Nederland krijgen te maken met grote vraagstukken zoals onder andere de energietransitie, klimaatadaptatie, grondstoffenschaarste en gezondheidsvraagstukken.
Steden staan de komende decennia voor enorme vervangingsopgaven. Veel gebouwen, infrastructuur en beplantingen uit de naoorlogse periode moeten de komende tijd worden vernieuwd of vervangen. Deze vervangingsopgave is een grote kans voor vernieuwing. 

Beheerorganisaties hebben de investeringsmiddelen en de kennis om deze vraagstukken op te lossen. Maar dan moeten ze wel meer het initiatief durven nemen, integraal en strategisch handelen en meer het podium pakken in stedelijke vernieuwingsprocessen.
 
Tijdens NCBOR 2018 gaan we met elkaar in gesprek over de voorwaarden, leerpunten en kansen die we kunnen pakken voor de toekomst van beheer. U komt toch ook (weer)?

Uitnodiging Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

ogen.png
Bekijk hier het programma en meld u aan!

Scroll naar boven